Online magazines

24 september 2024 Grafisch Nieuws

Online versie bekijken
Van Genechten Packaging benoemt Olaf Starken tot CCO
Van Genechten Packaging (VGP) heeft Olaf Starken benoemd als chief commercial officer (CCO). Starken begint op 1 januari 2025 bij de familiale verpakkingsgroep. “Nu we onze groeistrategie willen versnellen en ons klantenbestand willen uitbreiden, sluit Olaf zich op een ideaal moment bij ons aan”, zegt Frank Ohle, de CEO van VGP. 
Kurt De Cat, bladmanager 
Papierproducent Fedrigoni introduceert met ‘Symbol Gift Card Board’ een alternatief voor traditionele geschenk- en getrouwheidskaarten van plastic.
Lessebo Colours is een nieuwe serie milieuvriendelijk gekleurd papier, met maximale expressie en minimale footprint.
Van Genechten Packaging (VGP) heeft Olaf Starken benoemd als chief commercial officer (CCO). Starken begint op 1 januari 2025 bij de familiale verpakkingsgroep.
Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.
Eerst 2 jaar een hybride bedrijfsvoertuig, en daarna 4 jaar elektrisch? Daarmee combineer je het beste van beide: het rijgemak van een hybride, en de milieuvriendelijke eigenschappen van een 100% elektrisch voertuig. Geniet nu van onze 2+4 actie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Grafisch Nieuws 

Grafisch Nieuws maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.