Online magazines

10 september 2024 Grafisch Nieuws

Online versie bekijken
Zonnepanelen Coldset Printing Partners worden slim aangestuurd 

Energieleveranicer Luminus en Coldset Printing Partners, de grootste krantendrukkerij van de Benelux, hebben een pilootproject opgezet dat een antwoord kan bieden op de toegenomen vraag naar flexibiliteit op het stroomnet. Luminus kan de zonnepanelen op het dak van de Beringse krantendrukkerij in uitzonderlijke omstandigheden voortaan slim aansturen.

Kurt De Cat, bladmanager

De Duitse drukpersenbouwer Heidelberg startte in het Print Media Center (PMC) in Wiesloch-Walldorf de demonstraties op met het nieuwe Jetfire 50 B3 inkjetprintsysteem.
Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.
Energieleveranicer Luminus en Coldset Printing Partners, de grootste krantendrukkerij van de Benelux, hebben een pilootproject opgezet dat een antwoord kan bieden op de toegenomen vraag naar flexibiliteit op het stroomnet.
De internationale prepress-specialist XSYS, met hoofdkantoor in het Duitse Willstaett, heeft een overeenkomst ondertekend met het beursgenoteerde Element Solutions Inc omtrent de overname van MacDermid Graphics Solutions.
Kopen en Verkopen van 2e hands grafische machines en materialen Benelux Graphic Machinery Aga Graphics GMD Grafische machines
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Grafisch Nieuws 

Grafisch Nieuws maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.