Online magazines

12 september 2024 Grafisch Nieuws

Online versie bekijken
Uw Interne logistiek, Uw productiviteit, Uw oplossing

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische verdeler van A-merkheftrucks, met het ruimste gamma in de markt. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke noden in interne goederenbehandeling. Bovendien kunt u rekenen op ons service- en supportnetwerk van 125 techniekers, waar ook in België.

Stel: je bedrijf heeft een magazijn aan de andere kant van de openbare weg. Mag je de weg dan oversteken met je heftruck? Dat mag, maar alleen als je heftruck voldoet aan een aantal voorwaarden. We bespreken ze voor je in dit artikel.
Heftrucks en belastingen: kopen, huren of leasen? Je bedrijf groeit en je hebt nood aan een heftruck in je magazijn. Ga je die kopen, huren of leasen? En wat betekenen al die opties voor je belastingen?
De voorbije jaren kregen we regelmatig de vraag of we kranen kunnen aanbieden. Omdat we het belangrijk vinden dat jullie voor al jullie logistieke noden en vraagstukken bij ons terecht kunnen, besloten we daarom een nieuw merk toe te voegen aan ons assortiment: JMG kranen.
Kom B-CLOSE bezoeken op Transport & Logistics
Heb jij 17 en 18 september al in je agenda aangekruist? Ook deze editie kan je ons terugvinden op Transport & Logistics te Flanders Expo in Gent, de grootste logistieke beurs in België. We nodigen jullie graag uit op onze stand (1328) om kennis te maken met onze vertrouwde én nieuwe producten of om advies te vragen aan onze experts - of kom gewoon even kennismaken.
295 € ex btw (ipv 335 € ex btw)
– transport niet inbegrepen.
Actie geldig tot eind september.

B-CLOSE pallettruck
• Quicklift pomp
• Capaciteit 2500 kg
• Vorkbreedte : 525 mm
• Vorklengte : 1150 mm
• Stuurwielen : rubber
• Sturing 210°
• Polyurethaan rollers
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Grafisch Nieuws 

Grafisch Nieuws maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.