Online magazines

27 augustus 2024 Grafisch Nieuws

Online versie bekijken
Graphius Group doet eerste overname in Wallonië
Sinds 19 augustus 2024 maakt Imprimerie Bietlot, gevestigd in Charleroi, deel uit van de familiale Graphius Group. Met Bietlot nemen de broers Geers, die met hun drukkerijgroep internationaal actief zijn, voor het eerst een drukkerij in Wallonië over. 
Kurt De Cat, bladmanager
Vos Tools, actief in onder andere machines, gereedschappen, ijzerwaren en werkkledij, neemt SB-Printing over. “De kernactiviteiten van SB-Printing zijn de ideale toevoeging aan onze recente specialisatie in werkkledij”, zegt Philip Vos.
Discover the world of colour and magic!
Sinds 19 augustus 2024 maakt Imprimerie Bietlot, gevestigd in Charleroi, deel uit van de familiale Graphius Group. Met Bietlot nemen de broers Geers, die met hun drukkerijgroep internationaal actief zijn, voor het eerst een drukkerij in Wallonië over
Verpakkingsbeurs Empack Gent komt op 17 en 18 september 2024 voor de tweede keer naar Flanders Expo. Organisator Easyfairs verwacht 200 standhouders in Gent.

Kopen en Verkopen van 2e hands grafische machines en materialen

 

Benelux Graphic Machinery

Aga Graphics

GMD Grafische machines

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Grafisch Nieuws 

Grafisch Nieuws maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.