Online magazines

27 augustus 2024 Grafisch Nieuws

Online versie bekijken
Ontdek de toekomst van verpakken & logistiek

Bezoek Empack Gent op 17 en 18 september in Flanders Expo en krijg oplossingen voor uw uitdagingen op vlak van duurzame verpakkingsoplossingen, smart packaging, digitale druktechnieken en meer. Ontmoet 200 exposanten en leer van de besten in de industrie tijdens lezingen en workshops. Breid uw netwerk uit tijdens de netwerksessies en ontdek nieuwe zakelijke mogelijkheden. Empack wordt samen met Transport & Logistics georganiseerd.
Welkom bij de tweede editie van Empack Gent. Hét verpakkingsevent met een speciale focus op de voedings- en drankenindustrie.
Volg seminaries over de duurzame verpakkingsbarometer, de boeiende wereld van vouwkarton, de toekomst van supply chain labeling en IoT & gamification voor uw verpakking. Leer van sprekers van Reynders Etiketten, Vouwkarton Platform, Pack4Food,…
Deelname aan de Sustainability Track biedt u inzicht in milieuvriendelijke producten en diensten van exposanten die zich inzetten voor duurzaamheid. Leer over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam verpakken.
Onze zones maken het gemakkelijk om gericht te bezoeken. Bezoek de Partner Village & Knowledge Corner voor gericht advies van experts. Of ontdek de Service Pack Pavilion voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en outsourcing partners.
Registreer u vooraf en krijg gratis toegang tot de beurzen Empack én Transport & Logistics. Eén ticket, twee beurzen. Ervaar de volledige supply chain onder één dak en doe inspiratie op voor uw verpakkingsoplossingen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Grafisch Nieuws 

Grafisch Nieuws maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.