Online magazines

4 september 2024 Grafisch Nieuws

Online versie bekijken
Nog twee weken tot Empack Gent in Flanders Expo

Stel je voor: een plek waar innovaties in de verpakkingsindustrie samenkomen, waar u de kans krijgt om te netwerken met toonaangevende professionals, en waar u geïnspireerd wordt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit is precies wat u kunt verwachten op 17 en 18 september tijdens Empack Gent in Flanders Expo. Klaar voor?
Experts praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen, van duurzaamheid tot e-commerce. Verfijn uw strategie, stimuleer innovatie en maak uw bedrijf toekomstbestendig. Blijf een stap voor op de concurrentie met direct toepasbare adviezen.
Stap in de wereld van innovatie! In onze Pack Studio krijgt u een sneak peek van de nieuwste trends en technologieën die de verpakkingsindustrie veranderen. Een onmisbare ervaring voor iedereen die voorop wil blijven lopen.
Ontmoet de koplopers in de sector tijdens de Trends Gazellen Awards of sluit de dag af met onze gezellige afterwork drink. Dit is uw kans om waardevolle connecties te maken en ideeën uit te wisselen met andere experts.
We hebben voor u nog een serieus extraatje: Empack vindt samen plaats met de vakbeurs Transport & Logistics. Win-win: 1 locatie, 2 dagen, 3 doelgroepen. En het mooiste? Uw toegang is volledig gratis en telt meteen ook voor een bezoek aan Transport & Logistics.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Grafisch Nieuws 

Grafisch Nieuws maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.