Online magazines

17 september 2024 Grafisch Nieuws

Online versie bekijken
Gallus innoveert met matte afwerkingstechnologie voor inkjet

Op de vakbeurs Labelexpo Americas vorige week in Rosemont (VS) kondigde Gallus, een onderdeel van Heidelberg, een nieuwe matte afwerkingstechnologie voor digitale inkjet aan. “Hiermee wordt de wijnlabelmarkt voor het eerst toegankelijk voor inkjettechnologie”, claimt de drukpersenfabrikant. 

Kurt De Cat, bladmanager

Hybrid Software kondigde op Labelexpo Americas een directe interface aan met de aankomende LabelStream LS 2000 digitale etikettenpers van Canon.
Ontdek hoe ons unieke, gespecialiseerde platform voor de technisch/creatieve printmedia industrie jou vooruit helpt. Bereid je voor op een succesvolle carrière in deze dynamische, hightech sector!
Op de vakbeurs Labelexpo Americas in Rosemont (VS) kondigde Gallus, een onderdeel van Heidelberg, een nieuwe matte afwerkingstechnologie voor digitale inkjet aan.
De Multifinisher CPC375 XPRO in lijn met een vouwmachine TF375 van het bekend Zwitsers merk Touchline brengt een nieuwe revolutionaire maatstaf in de omgeving van printing house.
Kopen en Verkopen van 2e hands grafische machines en materialen Benelux Graphic Machinery Aga Graphics GMD Grafische machines
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Grafisch Nieuws 

Grafisch Nieuws maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.